Predsednica Udruženja Čarobna lampa


Aleksandra Manasijević je glumica i osnivačica Udruženja Čarobna lampa.

Diplomirala je na Fakultetu Savremenih Umetnosti u Beogradu. Aktivno se bavi glumom od svoje  trinaeste godine. Iza sebe ima 23 pozorišna ostvarenja.

Debitovala je u filmovima Guča, Put ružama posut, Osveta, Na pravom putu. Igrala je u serijama Sinđelići i Folk, bila je koproducent filma Unutra koji je dobio nagradu novinara Fipresci. Koosnivačica je trupe Sam teatar sa kojom su dobijene brojne nagrade. Nagrada za mir u svetu, primljena u Alžiru, nagrada za najbolju glumicu u Jordanu, nagrada za najbolju predstavu u Egiptu, nagrada žirija u Francuskoj. Dobitnica je plakete za prvu wi fi glumicu u Srbiji, takođe je dobitnica plakete za ulogu u predstavi "Bibliotekarka" na 3. Međunarodnom festivalu humora i satire "Kriva Drina" u Zvorniku. Režirala je prvu dečiju anti-ratnu dramu "Deca neba". Ostvarila je dugoročnu saradnju sa ambasadom države Palestine, baveći se promocijom njihove kulture i davajući im podršku od kojih je i dobila zahvalnicu za podršku i humanost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulturni medijator Udruženja Čarobna lampa

Othman Mustafa je prevodilac, kulturni medijator i jedan od osnivača udruženja Čarobna lampa. Radio je u Preševu kao kulturni medijator sa raseljena lica, pružao je podršku deci i porodicama, vodio je različite edukativne radionice sa decom. Takođe je imao iskustvo rada sa raseljenim licima u Beogradu i Obrenovcu. Govori srpski, engleski, arapski i kurdski jezik. Uključen je u različite vidove pomoći migrantskoj populaciji i ugroženim kategorijama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koordinator Udruženja Čarobna lampa

Ivan Nikolić (1976) diplomirao je glumu na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu. Član je Udruženja dramskih umetnika Srbije. Od 2003, u statusu samostalnog dramskog umetnika. Takođe jedan od osnivača udruženja Čarobna lampa. Igrao je na beogradskim scenama (Narodno pozorište, Studentski kulturni centar, Slavija teatar, Bitef teatar i drugim), radio na filmu i televiziji. Stalni je saradnik dramskog programa Radio Beograda i DAH teatra, gde se poslednjih godina bavi savremenim pozorišni m izrazom, kao i pozorišnim istraživanjima. Saradnik je više organizacija nevladinog sektora na projektima vezanim za dramsku edukaciju, rad sa decom, rad sa raseljenim licima, kao i projektima vezanim za prava životinja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt menadzer Udruženja Čarobna lampa

 

Dunja Vukelić (1996), diplomirani komunikolog. Završila je fakultet za medije i komunikaciju, smer: Komunikacije i odnosi sa javnošću u Beogradu. Iza sebe ima diplomu za rad na projektu „Mladi potrošači“ i diplomu sa projekta „Različiti, a slični“. Njeno radno iskustvo obuhvata učestvovanje u organizaciji Evropskog prvenstva u rukometu, kao i rad u D.O.O. TehnoTest Plus na mestu organizatora događaja i konsultanta u vidu poboljšanja odnosa sa javnošću.

O NAMA

Mi smo neprofitno, nevladino udruženje građana koje polazeći od principa razvijanja kulturne svesti, edukacija i širenja pozitivnih vrednosti, težimo da doprinesemo jačanju kulturnih,  socijalnih i demokratskih kapaciteta lokalnih zajednica, ali i cele države.

KONTAKT 

T: 063/803-71-36

A: Vidikovački Venac 104b

     lokal 107

E: office@carobnalampa.rs

www.carobnalampa.rs

matični broj: 28255411

PIB: 110718976

dinarski račun: 340-11019458-29

devizni račun:   340-10031775-19

ERSTE BANK a.d.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube