GLOBAL FEST SAVA PORT 2

DRUGI GLOBAL FEST SAVA PORT

Drugi međunarodni festival Sava Port Global Fest na Savskoj promenadi

Turistička organizacija i Gradska opština Savski venac u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, CEBEF-om, "Belgrade Waterfront" i udruženjem "Čarobna Lampa" organizovali su drugi po redu međunarodni festival "Global Fest Sava Port" u nedelju, 9. septembra na Savskoj promenadi.

Cilj manifestacije je kulturna razmena, promocija kulturnih vrednosti i tradicionalne baštine različitih zemalja i naroda. Na ovogodišnjem "Global Fest Sava Port"- u predstvio se veliki broj zemalja sa nekoliko kontinenata, a u bogatom kulturno- umetničkom i muzičkom programu uživale su sve generacije. Izlagački štandovi i kreativne radionice očekivale su sve posetioce manifestacije, koji su imati priliku i da isprobaju tradicionalne kulinarske specijalitete zemalja učesnica, a kroz igru i pesmu da se upoznaju sa njihovim različitim kulturnim obeležjima.

Od 17 časova zakazano je svečano otvaranje i defile svih zemalja učesnica, gde su se predstavile sa svojim tradicionalnim narodnim nošnjama. Na samom kraju manifestacije, od 21 čas, posetioci su imali priliku da uživaju u koncertu grupe "Legende".

O NAMA

Mi smo neprofitno, nevladino udruženje građana koje polazeći od principa razvijanja kulturne svesti, edukacija i širenja pozitivnih vrednosti, težimo da doprinesemo jačanju kulturnih,  socijalnih i demokratskih kapaciteta lokalnih zajednica, ali i cele države.

KONTAKT 

T: 063/803-71-36

A: Vidikovački Venac 104b

     lokal 107

E: office@carobnalampa.rs

www.carobnalampa.rs

matični broj: 28255411

PIB: 110718976

dinarski račun: 340-11019458-29

devizni račun:   340-10031775-19

ERSTE BANK a.d.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube