O nama


Mi smo neprofitno, nevladino udruženje građana koje polazeći od principa razvijanja kulturne svesti, edukacija i širenja pozitivnih vrednosti, težimo da doprinesemo jačanju kulturnih,  socijalnih i demokratskih kapaciteta lokalnih zajednica, ali i cele države.

Naša misija je da kroz osvešćivanje, pomoć i umetnost promenimo živote mnogih. Da kroz nas upoznaju dobrotu i vrate veru u život i ljude, da ni onima u nevolji ni nama duša ne bude prazna, već da svet učinimo boljim.

Naša vizija je da postanemo lider u promovisanju humanitarnog rada kroz kulturno-eduktivne koncepte i stvaranje ambijenta za afirmaciju jednakih prava za sve.

Cilj nam je da razvijamo veštine iz oblasti umetnosti, pružamo podrške i vršimo edukacije o pravima prevashodno žena i dece, uz razvoj svesti ljudi koliko su predstave i obrazovni programi bitni za razvoj ličnosti. Na ovaj način postigli bi i širenje kulturološke svesti kod dece i naroda, objašnjavajući im značaj umetnosti u društvu.

U okviru naših aktivnosti mi organizujemo:

-festivale

-humanitarne akcije

-kulturna dešavanja

-edukativne radionice za decu

-pozorišne predstave

-tribine, seminare, okrugle stolove

-školu glume za decu i odrasle


 

O NAMA

Mi smo neprofitno, nevladino udruženje građana koje polazeći od principa razvijanja kulturne svesti, edukacija i širenja pozitivnih vrednosti, težimo da doprinesemo jačanju kulturnih,  socijalnih i demokratskih kapaciteta lokalnih zajednica, ali i cele države.

KONTAKT 

T: 063/803-71-36

A: Vidikovački Venac 104b

     lokal 107

E: office@carobnalampa.rs

www.carobnalampa.rs

matični broj: 28255411

PIB: 110718976

dinarski račun: 340-11019458-29

devizni račun:   340-10031775-19

ERSTE BANK a.d.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube